Žalno cvetje

Žalno cvetje

Bolečino ob izgubi bližnjega lahko je  omili  le čas, s cvetjem pa izražamo spoštovanje do pokojnika ali pa se cvetjem spominjamo naših trenutkov preživetih z njim.

Kvalitetno vam izdelamo vence in žalne aranžmaje, jih uskladimo z vašimi željami, po dogovoru pa vam jih brezplačno  dostavimo v  vse  vežice  v  občinah  Dobje  in  Šentjur, pa tudi  do Celja, Šmarja  pri  Jelšah in še kam.

Izdelujemo:

Bidermajer ali  okrogli venec.  Cvetje na gosto vstavimo v okroglo osnovo, da dobimo poln pravilen simetričen krog. Premeri  obodov  so  od  40-70 cm.

Klasičen venec. Venec izdelamo  s palmovim listom  v ozadju,  zato je videti večji, uporaben pa je tako za klasičen kot žarni pokop.

Žarni venček. V vežici je žara postavljena v žarni venček. Izdelamo ga po željah naročnika in dostikrat vsebuje cvetje, ki je bilo ljubo pokojniku.

Žalni aranžmaji. Izdelujemo različne oblike aranžmajev:  klasično enostranske, visoke,  blazinaste, paralelne, v obliki srca, angela, metulja, križa….  Po vaših željah bomo izdelali  aranžma  s cvetjem in v obliki, ki bo vas in obiskovalce groba spominjala na  pokojnika.

Žalni šopek. Običajno je to vezan podolgovat šopek, ki ga položimo  na grob ob  slovesu. Izbira cvetja je  po željah naročnika, največkrat pa se naše stranke odločajo za vrtnice, flamingo ali gerbere.

Sveče ob slovesu. Z darovanjem sveč želimo sporočiti, da se bomo pokojnika vedno spominjali.   Na voljo imamo več vrst sveč, ki jih zavijemo po željah z dodanim cvetjem ali brez, v naši cvetličarni pa lahko kupite že pripravljene zavitke sveč, ki jim dodamo cvetje.

V cvetličarni je možen tudi ogled kataloga žalnih izdelkov.

Posebna ugodnost

Ob naročilu štirih ali več žalnih aranžmajev in vencev vam nudimo popust.

Naročila sprejemamo:

  • osebno,
  • po telefonu 03 5741 100 ali 041 720 531
  • po faksu 03 749 28 28
  • po e-pošti: cvetmajda@gmail.com.

Vse iz naše ponudbe vam lahko dostavimo na želeni naslov!
Izdelke v vrednosti najmanj 50 € dostavimo brezplačno do 20 km .

Plačilna sredstva:

  • z gotovino ob prevzemu,
  • s plačilnimi karticami,
  • plačilo na poslovni račun ponudnika.

Naš TRR pri Delavski hranilnici:
SI56 6100 0001 3738 942

Kontakt

Cvetličarna Majda
Ulica Dušana Kvedra 43
3230 Šentjur pri Celju
Telefon: 03 5741 100
Mobitel: 041 720-531
E-pošta: cvetmajda@gmail.com

Zanimive strani

peliculas de comedia