Darilni šopki

Darilni šopki

S šopkom cvetja se  izrazimo brez dodatnih besed.

Ko dajemo darilo, se vedno vprašamo, kaj želimo z darilom sporočiti.  Tudi z darovanjem cvetja je tako. S cvetjem izražamo zahvalo, čestitke, pozornost, prijaznost. Domoljubna čustva izrazimo z nageljnom in rožmarinom, zvestobo z bršljanom, ljubezen z vrtnico….

Šopek je lahko namenjen mamici  ob rojstvu otroka ali otroku, ki ga bo vonj svežega cvetja vedno spominjal na dom.  Cvetje je najlepše darilo  za različne obletnice,  za uspešno opravljeno diplomo, za nastop na prireditvi  in  za pozornost poslovnemu partnerju. Brez rož ni materinskega dne , dneva žena in Valentonovega.  S hudomušnim šopkom boste presenetili vašega mučenika ali se spomnili čisto posebnega doživetja v vašem življenju.

 

S pisanim  bidermajer šopkom boste polepšali dan ljudem, ki jih imate radi, s  ščepcem  ali več  naše domišljije  pa pokazali, da imate stil in dober okus.

Če ste daleč stran od obdarovanca ali  ga želite presenetiti,  ga bomo izročili namesto vas .

Pokličite nas, sporočite vaše želje in šopek bo pripravljen na vas in vašega obdarovanca!

In še navodilo tistim, ki šopek prejmete.

V naši cvetličarni šopkom  rezanega cvetja dodamo gnojilo. Ko boste izbrali  ustrezno vazo, jo  napolnite z vodo tako, da bodo vsi peclji v vodi, dodajte hranilo in cvetje obvezno spodrežite z ostrim nožem (škarje peclje stisnejo). Na ta način  se poveča površina črpanja vode in hranila v njej.  Cvetje čim prej postavite v vazo, še posebej, če je bil šopek dolgo na poti.

Maturantski šopek  je  namenjen plesalki na maturantskem plesu in ga naredimo skladno z barvo in krojem maturantske obleke,  tako da bo  vso noč zanesljivo ostal na zapestju ali nadlahti.

peliculas de comedia